Kenya!

Halla bloggen!

Da er vi endelig kommet frem til Kenya og hotellet er overraskende bra. Vi har til og med tennisbane og svømmebasseng:

 

Før vi gikk ut av flyplassen skulle vi ta ut penger og vi hadde ikke sjekket hvor mye kursen var på så vi var veldig usikre på hvor mye vi skulle ta ut. Marit var først ut, så forsiktig som hun er så tok hun ut 200 kr 👍🏼 (Dette var da 2000 kenyanske shilling i hennes forsvar).

 

Da vi hadde kommet oss på plass så gikk vi en tur inn til byen. På vei tilbake møtte vi noen veldig hyggelige menn (litt for hyggelige), så Lars endte opp med å kjøpe en feit flodhest og et krokodille smykke til 400 kr!!!!! Men han fikk pruta det ned fra 850 kr 😏 Et kupp me andre ord! 

 

Ikveld har vi møtt resten av gjengen vi skal reise på safari med, 2 nordmenn og en fra Storbritannia. Vi spiste middag med de ikveld, veldig hyggelige mennesker :) gleder oss masse til safarituren! Den starter kl 06.00 så derfor sier vi nå god natt godt folk! 

Blogges❤️

Én kommentar

Ellen

03.09.2017 kl.19:41

Flott dere er vel framme.

Hvis dere har så god plass i sekken og god råd til å,kjøpe flere dyr, så er det flott.men rådet blir -ikke kjøp noe av selgerne man blir uansett lurt- de gjør intet uten å tjene på det. Har dere penger til overs så gi det heller til noen barn som trenger det. Skitt safari!

Skriv en ny kommentar

MaritogLars

MaritogLars

27, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits